Skip to main content

Referencer

Hos Sebastians VVS Teknik ApS benytter vi AlkoClean til rengøring af kontor og velfærdslokaler.

Vi er meget tilfredse med den service som AlkoClean yder – Høj service og stor fleksibilitet som lever op til vore forventninger.

Dejligt at møde ind på kontoret og vide at rengøringen er klaret – så vi er klar til at servicere vore kunder.

Så Sebastians VVS Teknik ApS kan varmt anbefale AlkoClean.

Vi, hos Dam & Hovgaard A/S, har brugt AlkoClean til rengøringen af vores kontorområder både ude og inde i flere år. Vi har kun positive ting at sige om samarbejdet og bliver altid mødt af en smilende Allan hver uge. Det er vigtigt for os at have en rengøringshjælp, hvor vi ikke skal tjekke om det er gjort ordentligt.

Vi ved, at når AlkoClean har været her, kan vi koncentrere os om det vi er gode til i et godt arbejdsmiljø.

Så alle de bedste anbefalinger fra
Dam & Hovgaard A/S

Vi har brugt AlkoClean de sidste par år til rengøring af vores kontorlokaler. Det er en perfekt løsning til en lille virksomhed som vores. Allan udviser stor fleksibilitet, så han kommer når det passer os, og arbejdes udføres altid til vores tilfredshed.

Kan varmt anbefale AlkoClean.

Nordsign A/S

Vi benytter AlkoClean til rengøring af vores kontor- og velfærdslokaler. Områderne bliver altid grundigt rengjort og det skal det siges, at vi altid oplever stor flexibilitet , samt akuratesse i det arbejde der udføres.Vi giver hermed vores bedste anbefalinger til AlkoClean.

Rudi Holmstrøm, Produktionschef, Wiking Gulve

Her hos Grønning Smede & maskinforretning har vi benyttet AlkoClean i flere år. Da vi arbejder i det sorte fag er det vigtig for as at der altid ser pænt og rent ud når der kommer kunder på besøg.

Den opgave har AlkoClean løst særdeles tilfredsstillende.

Peter Mejlhede

Hos DO-MA A/S benytter vi AlkoClean til rengøring af vores skurvogne samt kontor- og beboelsesmoduler. Vi er meget tilfreds med den service vi modtager og oplever stor fleksibilitet og høj service så derfor kan vi kun anbefale AlkoClean.

Lars Møller, DO-MA A/S

Vi har siden foråret 2016 valgt at benytte AlkoClean til rengøring af vores kliniklokaler.

Samarbejdet foregår til vores fulde tilfredshed, de er fleksible og leverer en kvalitet som lever op til forventningerne.

Jeg vil gerne anbefale virksomheden videre.

Thomas Borgå, Akupunkturhuset

Vi har samarbejdet med AlkoClean i flere år. Det har altid været meget positivt og stabilt.

Birgitte Mønster/team Mønster.